Pizza Bianco – getost och sparris

15 min 4 personer, snacks eller aptitretare

Aptitretare med minimal insats och maximal smak. Servera till en Sancerre och du har en superkombo.

Ingredienser

1 färdig pizzabotten

1 skiva chevre, ca 150 gram

1 knippe grön sparris

Två rejäla skedar cremefraiche

Nymalen svartpeppar direkt från kvarnen

Några nypor flingsalt

Några klunkar god olivolja

Gör så här

Sätt ugnen på 250 grader och låt en plåten stå kvar i ugnen så den blir riktigt varm.

Bred cremefraiche på pizza botten, smula över getosten. Gå över med pepparkvarnen och släng på lite flingsalt. Lägg på sparris och ringla över olivolja. 

In med pizzan i ugnen direkt på den varma plåten och låt stå tills pizzans kanter börjar få lite färg och osten börjar bubbla lätt. Tar ca 7-8 minuter. 

Slice up och servera med en kall Sancerre. Liten insats och massor av smak.